schober bsthaenemondon valetech foelmer krifft airmat

Mondon

Mondon logoMONDON SA ontwerpt op- en afwikkelingen , verwerkings- en wikkelsystemen voor flexibele baanvormige materialen (rubber, textiel, papier en plasticfilm), die klantgericht worden opgezet voor uw specifieke wensen

Sterke ervaring in de kunststoffolie-industrie voor het converteren van papier Voor industrieel gebruik ook banden- en rubberindustrie, verwerken van voornamelijk banden. Industrieele toepassingen Voor textielvliesmateriaal. Men vervaardigt machines om van alle soorten non-wovens zoals gekaard, gesponnen deze te converteren... Meer nog laminaten, onze machines voor laminaat of afdek producten, multicoats, zelfklevende banen., Meer nog aangepaste projectdoelstellingen, die kunnen worden ontworpen en vervaardigt voor productielijnen of machines, geïntegreerd in uw proces, om te voldoen aan de eisen in productiviteit en prestatie. Hieronder onze voorwaarden bij voltooide projecten:

CONCURRENTIEVOORDELEN
• één leverancier voor de volledige lijn
• Machines aangepast aan het eindproduct
• productiviteit verhoogd .
• bescherming / vertrouwelijkheid van ons aanpak
• garantie / doelstellingen t.a.v. het tijdschema
• concept aangepast aan uw bedrijfsomgeving
• ergonomie en veiligheid als waarmerk van onze producten
• energiebesparende oplossingen

Onze aanpak :
• expertise en adviezen om gezamenlijk het project te ontwikkelen
• coördinatie met één toegewijde project manager
• ondersteuningsteam voor de productie en het opstarten van onze installaties

De opbouw van ons team:

team

Videobeelden Gallus

Videobeelden van Gallus

Videobeelden Krift & Zipsner

Hieronder vindt u een overzicht van videobeelden van Krifft & Zipsner:

Videobeelden Super Blue

Hieronder vindt u videobeelden van Super Blue:

Videobeelden Schober Spider

Videobeelden van Schober en Spider presentatie

Scober IML

Grafische machines

Bosschart betekent originele kwaliteitsverbetering voor grafimedia- en ook crossmedia-ondernemers zoals drukkers, binders en afwerkers van grafische producten niet alleen in Nederland maar in een groot deel van de Europese markt.

De vijf zuilen van onze website geven daarin de overzichtelijke informatie van deze diverse disciplines.

Van groot tot kleinschalige oplossingen en vooral 'On Demand' zodat ook grote productiebedrijven maar ook de MKB-ondernemer bij ons gunstig terecht kunnen voor ons systeem voor het inbinden van rapporten, presentaties en uitgaven t.w.Wire-O® (bindwijze voor boeken. Kalenders en vrijwel alle vormen van documentatie). De argumenten zijn: High Tech uiterlijk, voortreffelijke duurzaamheid, laat pagina's zeer gemakkelijke omslaan en rug aan rug gebruiken!!. Met ons startpakket waarin de bindmachine en diverse bindingen tegen gunstige prijs is een prima manier ermee kennis te maken. Het pakket machines en materialen van Wire-O® biedt op alle niveaus van de afwerking op dit gebied met een breed assortiment van stans- en bindmachines een sterk aanbod met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Andere bekende merknamen zijn o.a.: VITA Cap Drukrollenfabriek meer dan 50 jaar actief in het bekleden van walsen. Het bekleden, vulcaniseren en nabewerken van walsen en rollen vraagt de nodige kennis. Kennis van machines waarin walsen draaien, kennis van rubbersoorten en kennis van de stoffen waarmee de walsen in aanraking komen.Vitacap ,een compact bedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Super-Blue® (anti smetsysteem voor vellenoffset) en Sucorol® (polyurethane walsbekledingen). Voor vel - en baanvormige producties zijn er aanpassingen naar de huidige technische normen van drukkwaliteit, bedieningsgemak en rentabiliteit. Dus BST besturingen, videosystemen, SCHOBER rotatie snijden, stansen, perforeren en ponsen; of wel 'baanloop-engineering'.

Specialiteit; eigen walsenproductie met drukrollen. Tevens stapelkeren en materiaal logistiek voor papier en karton van Krifft & Zipsner. Flexo- en diepdrukpersen o.a. bij Gallus en Steinemann, veredelingsmachines (coaten/ vernissen/ lamineren). Of hoogwaardige speciaal machines voor de productie van identiteitsproducten zoals magneetkaarten door Schober ( o.a. creditkaarten en boardingpassen) en foutdetectiesystemen voor o.a. filmmateriaal ( kunststof en aluminium) via optische systemen van BST.

Op het gebied van inktmanagement is ons bedrijf actief in de gehele kollom van de markt van de meng- en vulsystemen van ValeTech/Innovex tot de automatisering van de inktgeving opde persen( offsetvellen- en rotatiedruk) met Sentinel tot het aansturen van inktwerken door middel van spectrale drukbeeld-observering van BST

Onze eigen technische team staat paraat voor installatie, trouble shooting en revisie van onze producten. State of the Art digitale en besturingstechnische oplossingen zijn voor handen.

Meer informatie kunt u vinden op onze nieuwe website.

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

VGLA

Logo VGLA