bstschoberhaene luraflexairmatcmclemoreaumondonkrifftfoelmergatewoodrexson

BST Tubescan

csm IMG PRO INSP TUBE 9fd50dc46d

BST / Nyquist Tubescan voor 100% print inspectie

Al bijna 1500 installaties wereldwijd. Bekijk ook onderstaande korte video.

Kwaliteitscontrole tijdens drukken en afwerking dient eenvoudig en zeer betrouwbaar te zijn. Tenslotte is uw reputatie afhankelijk van het werk dat u aan uw klanten levert.
Het concept van TubeScan zet een nieuwe standaard met de slimme combinatie van imaging technologie en het stroboscopische beginsel. Het is een degelijk compact Videosysteem met wel een zeer eenvoudige snelle bediening voor 100% vierkante millimeter Foutdetectie.
TubeScan biedt aanzienlijk hogere betrouwbaarheid in het proces met als basis de functie digitale flits, die altijd een gestaag beeld levert en een echte kleur toont, onafhankelijk van de snelheid van de machine.
De functie ‘digital Stroboscoop + ‘ telt niet alleen nauwkeurig de ontbrekende etiketten en labels in het totaal en per rij, maar detecteert ook het afval van de matrix over de breedte van de gehele werkbreedte van de baan.
Door te kiezen voor de extra optie digitale strobe ++ TubeScan wordt zelfs een volledige opgezet print inspectiesysteem gerealiseerd, die in staat is verkeerde afdrukken te detecteren en registreren variaties onder één millimeter waar te nemen.

VGLA

Logo VGLA