bstschoberhaene luraflexairmatcmclemoreaumondonkrifftfoelmergatewoodrexson

Grafische machines

Bosschart betekent originele kwaliteitsverbetering voor grafimedia- en ook crossmedia-ondernemers zoals drukkers, binders en afwerkers van grafische producten niet alleen in Nederland maar in een groot deel van de Europese markt.

De vijf zuilen van onze website geven daarin de overzichtelijke informatie van deze diverse disciplines.

Van groot tot kleinschalige oplossingen en vooral 'On Demand' zodat ook grote productiebedrijven maar ook de MKB-ondernemer bij ons gunstig terecht kunnen voor ons systeem voor het inbinden van rapporten, presentaties en uitgaven t.w.Wire-O® (bindwijze voor boeken. Kalenders en vrijwel alle vormen van documentatie). De argumenten zijn: High Tech uiterlijk, voortreffelijke duurzaamheid, laat pagina's zeer gemakkelijke omslaan en rug aan rug gebruiken!!. Met ons startpakket waarin de bindmachine en diverse bindingen tegen gunstige prijs is een prima manier ermee kennis te maken. Het pakket machines en materialen van Wire-O® biedt op alle niveaus van de afwerking op dit gebied met een breed assortiment van stans- en bindmachines een sterk aanbod met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Andere bekende merknamen zijn o.a.: VITA Cap Drukrollenfabriek meer dan 50 jaar actief in het bekleden van walsen. Het bekleden, vulcaniseren en nabewerken van walsen en rollen vraagt de nodige kennis. Kennis van machines waarin walsen draaien, kennis van rubbersoorten en kennis van de stoffen waarmee de walsen in aanraking komen.Vitacap ,een compact bedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Super-Blue® (anti smetsysteem voor vellenoffset) en Sucorol® (polyurethane walsbekledingen). Voor vel - en baanvormige producties zijn er aanpassingen naar de huidige technische normen van drukkwaliteit, bedieningsgemak en rentabiliteit. Dus BST besturingen, videosystemen, SCHOBER rotatie snijden, stansen, perforeren en ponsen; of wel 'baanloop-engineering'.

Specialiteit; eigen walsenproductie met drukrollen. Tevens stapelkeren en materiaal logistiek voor papier en karton van Krifft & Zipsner. Flexo- en diepdrukpersen o.a. bij Gallus en Steinemann, veredelingsmachines (coaten/ vernissen/ lamineren). Of hoogwaardige speciaal machines voor de productie van identiteitsproducten zoals magneetkaarten door Schober ( o.a. creditkaarten en boardingpassen) en foutdetectiesystemen voor o.a. filmmateriaal ( kunststof en aluminium) via optische systemen van BST.

Op het gebied van inktmanagement is ons bedrijf actief in de gehele kollom van de markt van de meng- en vulsystemen van ValeTech/Innovex tot de automatisering van de inktgeving opde persen( offsetvellen- en rotatiedruk) met Sentinel tot het aansturen van inktwerken door middel van spectrale drukbeeld-observering van BST

Onze eigen technische team staat paraat voor installatie, trouble shooting en revisie van onze producten. State of the Art digitale en besturingstechnische oplossingen zijn voor handen.

Meer informatie kunt u vinden op onze nieuwe website.

VGLA

Logo VGLA