bstschoberhaene luraflexairmatcmclemoreaumondonkrifftfoelmergatewoodrexson

Historie

Bosschart opgericht in 1966 is met apparatuur en technische oplossingen, applicaties en specialisaties al meer dan 40 jaar actief bij Nederlandse productiebedrijven, waarbij talrijke soorten van baanvormige materialen (folies, papier, kunststof, karton, textiel, aluminium en staal, non-woven etc.) in het productieproces verwerkt worden. 

Wij leveren producten, geven advies en doen onderhoud voor bijvoorbeeld: verpakkingsproducenten, etikettendrukkers, grafische en aanverwante industrie, folie verwerkende industrie, papierproducenten, non-woven voor Healthcare, staalindustrie en hightech-toepassingen in al deze sectoren. 

Een sterk internationaal georiënteerde groothandelsonderneming waarvan eerder de activiteiten vooral gericht waren op het papier verwerkende en grafische vlak. Maar vandaag is de onderneming toegespitst op vele sectoren, waar sprake is van baanvormige processen.

Vanuit o.a. Apeldoorn werken wij met exclusieve vertegenwoordigingen en agentschappen van toonaangevende producenten. zoals o.a.:

 

VGLA

Logo VGLA