airmatbstcmcgatewoodhaenerexsonkrifftlemoreauluraflexfoelmermondonschober

BST-eltromat / Accuweb is...

csm IMG PRO INSP TUBE 9fd50dc46d

De BST / Nyquist Tubescan voor 100% print inspectie

Al bijna 1500 installaties wereldwijd. Bekijk ook onderstaande korte video.

Kwaliteitscontrole tijdens drukken en afwerking dient eenvoudig en zeer betrouwbaar te zijn. Tenslotte is uw reputatie afhankelijk van het werk dat u aan uw klanten levert.
Het concept van TubeScan zet een nieuwe standaard met de slimme combinatie van imaging technologie en het stroboscopische beginsel. Het is een degelijk compact Videosysteem met wel een zeer eenvoudige snelle bediening voor 100% foutdetectie.
De TubeScan biedt hoge betrouwbaarheid in het productieproces met als basis de functie digitale strobe, die altijd een gestaag beeld levert en een echte kleur toont, onafhankelijk van de snelheid van de machine.

===========================

BSTeltromat /Accuweb levert o.a.

BST en Accuweb baanbesturingssytemen

Camerasystemen voor kwalitietscontrole: webmonitoring100% inspection en  iPQ centre

Registercontrole systemen

Kleurmeting op basis van Xrite: iPQ spectral

'...the market leader worldwide'

Het zijn deze producten, die wereldwijd met succes worden gebruikt in de verpakkings-, grafische - , film- (folie), rubber- en autobanden- industrieën.

'...a powerful team'

Met ervaren ingenieurs, ontwikkelaars, verkoopdeskundigen, fabricage-experts, service technici en de vele andere leden samen een krachtig team. Door de inzet van expertise en knowhow om hoge kwaliteit producten te garanderen, doorlopend te vernieuwen wil men graag klanten tevreden houden.

stand DRUPA BST

Contactpersoon en meer informatie: Robert Beijlevelt (e-mail)

VGLA

Logo VGLA