Baanbesturingen

De grondlegger van materiaal- baanbesturing, ofwel webguides, zoals die vandaag veel gebruikt worden in de industrie is BST (Bielefeld Servo Technik). Dit bedrijf is opgericht in 1979. Er zijn nog steeds webguides uit de begintijd in bedrijf. Ze zijn dan ook van Duitse kwaliteit. De huidige range webguides biedt voor alle applicaties een webguide product.

Complete range baanbesturing, zoals Ecoguide, Compactguide, Frameguide en Special guide

Van BST’s instapmodel voor smal materiaal toepassingen, die aan een kostenefficiënte baanbesturing voldoende hebben, tot aan compleet klant gespecificeerde producten. BST heeft alles in huis.

BST Guiding Devices

Accuweb webguides

Accuweb is de Amerikaanse dochter van BST met een volledige eigen range webguides. Het bedrijf is ook bekend van haar brede WideWarray sensoren met de Dynamic Compensated Technology.   

Accuweb webguides

Volledige range componenten voor baanbesturing

BST levert vele baanbesturings-componenten, zoals sensoren,  verstelmotoren en controllers aan OEM fabrikanten. Bosschart voert hiervoor reparaties en upgrades uit en zorgt voor vervanging en trainingen. Zoals bijvoorbeeld voor de lijn- en kant-sensorcamera CLSpro.

BST CLS Pro baanbesturing lijn en kantsensor camera

Nieuw – baanbesturing:


Nieuw: Een uitbreiding op de veel gebruikte CLSpro is de CLScam, die kan sturen op logo’s, tekst en barcodes.

Ook de nieuw ontwikkelde automatische sensor positionering (FVG) is van top kwaliteit met vele functies, zoals baanbreedte meting en oscillatie.  

De huidige range webguides biedt voor alle applicaties een webguide product.

Wilt u meer weten over baanbesturing? Neem dan contact met ons op. Contactpersoon: Robert Beijlevelt (e-mail).