Onderdelen en diverse toebehoren

Bosschart levert vele kleine en handige onderdelen en producten van diverse leveranciers. Daarnaast geven wij advies en service op basis van vele jaren ervaring in de industrie.

Voorbeelden van te leveren onderdelen en toebehoren

Gatewoord Nozzles voor papiersnijden

Onderdelen_Gatewood Nozzles

Meer info over Gatewood

Foellmer strokenschieters

De fabrikant Josef Foellmer biedt apparatuur voor papierverwerking. Denk hierbij aan boren, nieten, snijden, lijmen, vouwen, hechten, rillen, tellen, nummeren, ronde hoeken etc. Foellmer levert een veelzijdig programma met onder andere 2-, 3- of 4-rings papierboormachines, perforeer- snij- en rilmachines en de populaire papiertelmachines met strokenindicatie. Daarnaast vinden de rondhoekmachines van deze fabrikant hun weg naar de Nederlandse grafische bedrijftak. Bosschart levert niet alleen de apparatuur maar ook de onderdelen.

Meer info over Foellmer

Krifft & Zipsner stapelkeerders

Onderdelen _ Krifft & Zipsner   Stapelkeerders

Stapelkeermachines van Krifft & Zipsner zijn een begrip in de papier- en kartonverwerkende industrie. Mooie rechte stapels op de juiste pallet, waarbij de vellen zonder hinderlijke stofdeeltjes gemakkelijk los van elkaar komen, kunnen beter en sneller worden verwerkt. Dat betekent minder uitval en afval.

Bosschart levert onderdelen, reparaties en nieuwe machines

Meer info over Krifft & Zippsner

Stripe netten voor offset persen

Onderdelen_Stripe netten voor offset persen_Super Blue

Meer info over Super Blue