Video inspectie

Video inspectie is essentieel voor een goede kwaliteitscontrole. Wij leveren diverse BST-inspectiesystemen die de processen bewaken. Afhankelijk van de eisen kunt u kiezen tussen webmonitoring en 100% inspectiesystemen, of een combinatie van beide (bijvoorbeeld met de iPQ-Center productlijn).

Oplossingen:

100% inspectie

100% inspectie:

100% inspectiesystemen maken gebruik van één of meerdere lijncamera’s en constante verlichting. De volledige breedte van de strook wordt lijn voor lijn vastgelegd en als een volledig patroon op het scherm weergegeven. Digitale zoomopties zijn dan beschikbaar. Hiermee wordt fout inspectie gerealiseerd van het gehele materiaal, incl. pit holes, UV security print, etc.

Surface inspectie
Surface inspectie:

Oppervlakte inspectiesystemen (voor bijvoorbeeld folies, cold seal en metalige film) bewaken tijdens het productieproces nauwkeurig de oppervlaktekwaliteit. De systemen herkennen defecten (zoals bijv. gaten in de coating of delaminatie) én evalueren en documenteren ze.

Monitoring

Monitoring:

Deze systemen beoordelen het registerteken en de bedrukte materialen. Dankzij geavanceerde meettechnologieën gaan de systemen van BST snel en betrouwbaar eventuele storingen in het registergedrag tegen, met als voordelen een laag materiaalverbruik en constante hoge kwaliteit.

Producten:

Wij leveren een breed scala aan hoogwaardige producten van BST Group op het gebied van video inspectie, zoals de Tubescan, iPQcheck, iPQ surface Powerscope en Proview iPQview.

Tubescan: Gebruikersvriendelijk 100% print inspectie systeem met meer dan 2000 installaties wereldwijd
iPQ centre: BST’s high end system voor 100% print inspectie, monitoring en workflow

iPQ Surface inspectie: voor fouten in oppervlakte van materialen zoals PP, PE, cold seal, laminaten en metalized films. Zeer eenvoudige en intuïtieve bediening en werking.
Powerscope
Powerscope: BST’s instapmodel voor beoordelen van geprint materiaal. Pin sharp beeld, digitale camera met “smart-phone” bediening op touch monitor.
Proview: BST’s meest recent geïntroduceerde product. Opvolger van de veel gebruikte SuperHandySan. Super scherp beeld en alle mogelijke opties, zoals: UV en lak flits, Front to Back register en veel meer.
iPQview: De monitoring (viewing) camera uit de toprange van BST’s iPQcentre. Voor zeer gedetaileerde gebruiksvriendelijke print monitoring (vaak gecombineerd met iPQ Check voor 100% print inspectie).