Krifft & Zipsner Stapelkeermachines

Stapelkeermachines van Krifft & Zipsner zijn een begrip in de papier- en kartonverwerkende industrie. Mooie rechte stapels op de juiste pallet, waarbij de vellen zonder hinderlijke stofdeeltjes gemakkelijk los van elkaar komen, kunnen beter en sneller worden verwerkt. Dat betekent minder uitval en afval. De machines zijn er voor stand-alone opstelling, alsook voor in de rollenbaan.

Krifft & Zipsner Machinebau logo

Bosschart partner van Krifft & Zipsner voor reparaties en onderdelen

Nederland is een land waar deze machines sterk vertegenwoordigd zijn.
Bosschart werkt al meer dan 25 jaar succesvol met Krifft & Zipsner samen. Bij storingen of voor reparaties zijn onze monteurs snel ter plaatse. Ook voor onderdelen kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Robert Beijlevelt (e-mail).

Meer info over Krifft & Zippsner Stapelkeermachines:

  • Er zijn totaal projecten mogelijk van rollenbanen en verbindingstrolleys, draaiplateaus en tel- en weeginstallatie waardoor het behandelen, beoordelen en aanpassen van de stapels uitgebreid mogelijk is.
  • Er zijn 90° keermachines voor het behandelen van stapels van elk gewicht of afmeting of papierrollen. Ook zijn er 180° stapelkeerders voor het keren van pallets in alle soorten en uitvoeringen.
  • De machines zijn met tril- en beluchtinginstallaties uitgevoerd, niet alleen voor het keren maar vooral ook het richten van papier, karton en golfkarton.

Graag geven wij aan de hand van uitgebreide projecttekeningen een inzicht in de opzet van een aantal recente installaties.

Video’s Krifft & Zippsner