schober bsthaenemondon valetech foelmer krifft airmat

Eltromat naar BST

Eltromat GmbH is een lid van de BST Group. Door het combineren van onze producten en diensten portfolio zullen we in staat zijn onze klanten zeer aantrekkelijke oplossingen en optredens bieden. Door middel van deze fusie tussen twee toonaangevende leveranciers van drukbeeld controle technologieën bundelen zij hun ervaren teams, hun enorme kennis en de sterke punten van hun productassortiment in een portfolio uniek op de markt in haar brede capaciteit en prestaties.

logo bst2 eltromat logo BST eltromat

Onze klanten profiteren van onze nieuwe gecombineerde kracht in productontwikkeling, die veel sneller kunnen reageren op de eisen van onze klanten en de markt. Wij bieden passende oplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen:

Print applicatie: Web begeleiden, registreren controle, web bekijken, afdrukken inspectie, kleurmeting, workflow-oplossingen en automatiseringstechnologie voor diepdruk, flexo, gevoed met rollen offset en digitaal printen

Web Application: Web begeleiden, registreren, automatisering technologie, oppervlakte-inspectie, diktemeting, web breedte meet, sensortechnologie en workflow-oplossingen voor web-based productie-processen, zoals geweven productie en filmextrusie

Band Toepassing: Web geleiding, foutdetectie en automatiseringstechnologie voor de productie van banden

Ons doel is bij te dragen tot het succes van uw onderneming. Met onze veel sterkere verkoop en service structuur kunnen wij u intensiever en nauw te ondersteunen als het gaat om uw ambitieuze kwaliteit en productiedoelstellingen. Uw vertrouwde deskundigen van beide bedrijven zullen nog steeds beschikbaar voor u in de toekomst.

Het beheer van de gefuseerde bedrijven zullen worden overgenomen door: Uwe Meyer (woordvoerder van de raad van bestuur, BST International GmbH), dr. Gunter Tautorus (Directeur Eltromat GmbH), dr. Johann-Carsten Kipp (Directeur Eltromat GmbH ), Kristian Junke (adjunct-directeur, BST International GmbH)

 

VGLA

Logo VGLA